Werken zonder intercomsysteem kantoor

Intercom systeem kantoorIk werk bij een bedrijf dat zijn zaakjes vrij goed voor elkaar heeft, echter was er wel een terugkerend probleem. Wanneer er pakketten geleverd werden was het voor de bezorger vaak niet duidelijk waar hij moest weten. Aangezien het nummer van mijn baas onder de factuur staat werd hij dan steeds gebeld om te vragen hoe de bezorger binnen kon komen. Hier had de baas dan ook geen tijd voor en daarom besloot hij om deze verantwoordelijkheid door te geven aan mij. Mijn nummer stond onder te factuur, dit zorgde er dan ook voor dat ik regelmatig gebeld werd. In principe was dit niet zo’n groot probleem, echter toen ik ziek was en nog steeds gebeld werd begon ik het wel vervelend te vinden. Ik ben toen gaan zoeken naar een oplossing en kwam uiteindelijk uit bij een intercomsysteem kantoor. Ik besloot dan ook te zoeken naar een intercomsysteem kantoor, maar dit was een stuk moeilijker dan gedacht.

Intercomsysteem kantoor bestellen

Nadat ik met het idee kwam om een intercomsysteem voor het kantoor te bestellen ben ik naar mijn werkgever gegaan om hier toestemming voor te vragen. Hij vond dit goed en gaf me dan ook een budget. Dit budget zorgde er wel voor dat de hoeveelheid aanbod aanzienlijk verminderde. Ik moest nu een goed werkend intercomsysteem kantoor vinden, zonder dat dit veel geld kostte. Ik heb dan ook best wat uren besteedt aan het zoeken naar een mooi intercomsysteem. Gelukkig wist ik er uiteindelijk één te vinden en deze heb ik dan ook direct besteld.

Het intercomsysteem kantoor

Ik had dus een mooi intercomsysteem voor het kantoor besteld, het was dan ook wel typisch dat ik voor de levering van dit intercomsysteem werd gebeld om de deur te komen openen. Toen we het intercomsysteem kantoor binnen hadden ben ik gelijk gaan kijken naar hoe we hem moesten installeren. Nou dit bleek dus een stuk lastiger dan dat ik had verwacht. Er moest namelijk een gat in de muur worden geboord om ervoor te zorgen dat hij verbonden was met het netwerk en dat hij continu stroom kreeg. Ik ben dan ook samen met één van mijn huidige collega’s bezig gegaan met dit intercomsysteem kantoor. Uiteindelijk wisten we het intercom systeem te installeren en het ziet er nog steeds erg netjes uit. Daarnaast zorgt het ook voor meer rust. De taak is nu namelijk verdeeld over meer werknemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *