Eenvoudiger boekhouden door een Microsoft Training

Makkelijker boekhouden

Boekhouden op de ouderwetse manier zoals vroeger, wordt in deze tijd bijna niet meer gedaan. Dit omdat het veel meer geld, tijd en moeite kost. Daarnaast is het ook veel minder overzichtelijk. Ondanks dat boekhouden vaak als een vervelende taak wordt gezien, is het wel erg belangrijk. Zodra het niet goed gedaan wordt kan dit namelijk leiden tot een belasting boete. Zodra het boekhouden om een makkelijke, snelle en prettige manier kan, is het ook minder vervelend.

Overzichtelijker boekhouden om een belasting boete te voorkomen…
Boekhouden wordt in verschillende programma’s gedaan. De meest gebruikte programma’s, die gebruikt worden om de boekhouding bij te houden zijn Excel, Acces. Deze programma’s nemen niet veel kosten met zich mee. Daarnaast maakt het bijhouden van de boekhouding een stuk gemakkelijker en sneller. Wel is het erg belangrijk bij deze programma’s om te weten hoe het werkt. Zodra er namelijk een fout gemaakt wordt, tijdens het boekhouden, kan dit voor een belasting boete zorgen. Zodra je makkelijker en sneller via de deze programma’s kunt werken, wordt boekhouden ook veel minder vervelend.

Wat als je niet handig bent met computers?

Als je de keuze maakt, om te boekhouden via een van de Office-applicaties, is het wel belangrijk dat je er goed mee te werk kunt gaan. Dat niet alleen is belangrijk, maar het is ook handig als je er snel mee te werk kunt gaan. Het is echter de bedoeling, dat boekhouden makkelijker en sneller kan. Dat gaat dus wel lastig als je niet goed te werk kunt gaan met deze programma’s. Dan loop je namelijk sneller het risico, om een belasting boete te krijgen.

Wat is dan de oplossing?

Zonder voldoende kennis of ervaring met deze Office-applicaties, wordt het niet aangeraden om er gebruik van te maken voor de boekhouding. Zodra er namelijk iets misgaat, is het risico heel groot dat er een belasting boete gaat komen.

Om het voor deze mensen alsnog mogelijk te maken, om via deze programma’s de boekhouding te doen, is er een speciale Microsoft Training. Voordat je deelneemt aan deze training, wordt het aangeraden om eerst een keuzetest te laten doen. Zo wordt er bepaald, hoeveel kennis je hebt. Ook wordt er op basis van deze uitslag, lesmateriaal klaargezet. Op die manier leer je, om beter te werken met de benodigde programma’s. Zo kan je gerust boekhouden en voorkom je een belasting boete.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *